Projektet “Music from the front”

side 01.jpgside 12.jpgside 02.jpgside 03.jpgside 04 .jpgside 05a .jpgside 06.jpgside 07.jpgside 08.jpgside 09.jpgside 10.jpgside 11.jpg
Projektet “Music from the front” er blevet til efter 10 år som musikfotograf på diverse festivaler og spillesteder. Jeg er betaget af lyset på scenen, musikerne, der leverer der sjæl, og de mange fans, der står bag mig. Essensen af musik og hjerteblod foreviget gennem mange generationer af fotografer fra 1960´erne og til i dag er fokuset i dette projekt.

Formål med Music From the Front
“Musikfotografiet er en central del af nyere dansk kulturarv. Fotografernes dokumentation af kon- certerne, musikerne, publikum og alt det, der foregår bag kulisserne, er med til at sætte fokus på musikkens betydning for vores kollektive bevidsthed. Musik er ganske enkelt en afgørende brik i vores selvopfattelse og kulturelle udvikling”

Vores formål med projektet “Music from the front” er at bevare og udstille generationers fankultur og musikoplevelser med fokus på udvalgte musikfotografers billeder, anekdoter og arbejdsliv fra 1960 ́erne til i dag i et samlet projekt.

Nu mangler vi bare økonomien !!!!
Donationer modtages med kyshånd. Send mail til helle@arensbak.net

VH Musikfotograf Helle Arensbak